L’albero di Idhunn PDF

Licia Troisi is vooral bekend van haar drie saga’s over l’albero di Idhunn PDF Verrezen Wereld, die elk uit drie boeken bestaan. Ze heeft ook bekendheid verworven met de vijfdelige reeks over het Drakenmeisje. Troisi werkt momenteel in Rome in het Italiaanse Ruimteagentschap. Ze studeerde af aan de Universiteit van Rome en verkocht van haar boeken al meer dan 900.


Författare: Licia Troisi.

Sofia è l’erede di Thuban, l’ultimo dei draghi: lo spirito del padre dovrà risvegliarsi in lei per combattere il Male e salvare l’Albero del Mondo. La sua missione la conduce in una città misteriosa, dove vivono antiche leggende e l’attendono oscuri nemici. Il secondo capitolo della saga di Licia Troisi, l’autrice fantasy italiana più venduta nel mondo.

000 exemplaren in Italië alleen al. Dat maakt van haar de meest succesvolle fantasyschrijfster van Italië. Licia Troisi behaalde haar diploma als astrofysicus. Ze slaagt erin om een heldhaftig fantasy-verhaal te schrijven met een klassieke atmosfeer. De gehele verhaallijn en de omslag van de boeken zijn vervuld van haar passie voor Japanse manga. Deze bundel verhalen bestaat uit verschillende reeksen, respectievelijk De Kronieken Van De Verrezen Wereld, De Oorlogen Van De Verrezen Wereld en De Legenden Van De Verrezen Wereld. De drie reeksen spelen zich af over een periode van negentig jaar: tussen de eerste twee zit veertig jaar verschil tussen en tussen de laatste twee vijftig jaar.

De Kronieken is de eerste trilogie van de Saga. De Kronieken gaan over Aster, de Tiran, die de Verrezen Wereld wil onderwerpen met o. Yeshol en zijn ridders van de Zwarte Draak. Maar Nihal, de laatste halfelf in de verrezen wereld, Sennar, Ido en nog heel wat anderen willen dat voorkomen. Nihal heeft een leven vol vragen totdat ze bij Reis, een oude magiër, langsgaat.