Fie-ne tranzitia usoara PDF

Hai bre, Omule, fii serios, cum fie-ne tranzitia usoara PDF fii amarat, cand a inviat Hristos? O persoana individuala poate scapa de sub controlul sistemului. Problemele apar atunci cand vrea sa salveze si alte persoane sau sa rastoarne sistemul.


Författare: Radu Paraschivescu.

Gary Young, fondatorul companiei Young Living, impreuna cu echipa de cercetare a Institutului de Aromaterapie C. 7 saptamani sau 7 luni pentru eliberarea unui cliseu emotional! Gary Young recomanda aplicarea acestor uleiuri timp de 30 de zile, zi de zi! Uneori confruntarea cu anumite emotii traumatizante necesita mai mult timp, pentru a fi procesate si acceptate. Fiecare din noi avem ritmul nostru si respectam acest spatiu de timp necesar.

Cercetarile medicale au dovedit faptul ca de-a lungul coloanei vertebrale, exista multi virusi in stare latenta. Uleiurile esentiale naturale, care sunt extrem de puternice, sunt aplicate ca niste picaturi de ploaie pe spate, unde sunt absorbite si actioneaza pentru a ataca acesti virusi . Mii de terapeuti, maseuri, chiropractori si pacientii lor, au laudat pe parcursul a mai mult de zece ani, aceasta tehnica uluitoare de vindecare a dr. Pentru acest tip de masaj se folosesc numai uleiuri esentiale de puritatea terapeutica YOUNG LIVING, obtinute prin distilare in aburi si presiune scazuta conform standardelor ANFOR si ISO. De asemenea, este disponibil absolut GRATUIT transcriptul in engleza al seriei de 7 episoade ale filmului documentar educativ: “Adevarul despre vaccinuri”. Drepturile de publicare apartin “The Truth About Cancer”. Avortul a devenit o industrie puternica si influenta.

Metodele trebuie alese si adaptate pacientului. Medicul va garanteaza doar ca va face injectia corect si va va trimite la producatorul vaccinului. Producatorul este insa aparat de lege. Pacientul nu este protejat de lege, ci plateste toate oalele sparte in capul sau.

Se numeste PROFIT mai presus decat VIATA. Isteria propagată în mass media în 2011, cum că E. Coli ar fi venit călare pe trei castraveţi din Spania, sau în 2016, cum că E. Coli din brânza de Brădet ar ucide de la distanţă bebeluşi care nici nu consumaseră acea brânză, ne arată cât de eficient lucrează propaganda în mass media şi cât de puternică este frica de contaminare a populaţiei dezinformate. Andrei a fost vaccinat cu ROR. Acum se zbate între viață și moarte. Socanta este atitudinea medicilor care sunt instruiti sa nu incrimineze vaccinurile si nu fac analizele corespunzatoare, urgentand mai degraba sacrificarea vietii copilasului.

Medicii au cerut acceptul părinților pentru deconectarea de la aparate și pentru prelevarea de organe. Legea vaccinarii obligatorii se afla inca la Camera Deputatilor, desi se afirma ca ar fi retrasa. Doamna doctor, NOI NU MAI VACCINĂM! In China cunoaste maximul de dezvoltare.

De ce sunt în prezent atât de multe cazuri de cancer? Toţi pacienţii cu cancer au un pH prea acid! Scopul educatiei, de fapt scopul vietii, este de a face totul cu bucurie, pentru a deveni un om cu adevarat fericit si sanatos. Daca cartelul IG Farben a pus la cale si a profitat de al II-lea Razboi Mondial, atunci ghiciti cine scoate profit in continuare din afectiunile noastre. Jumătate dintre bolnavii de cancer sunt omorâţi chiar de chimioterapie, nu de cancer! Si un remediu: uleiul CBD, un derivat de canabis.