Cafè des artistes PDF

Escola Massana, on va descobrir la fotografia. Borràs s’ha especialitzat en crònica fotogràfica social i amb un interès especial en l’extrema dreta que actua a Catalunya. Durant aquests anys va anar documentant la creació de grups organitzats espanyolistes que s’oposaven a la independència cafè des artistes PDF Catalunya, la majoria sorgits com a reacció de la creació de l’Assemblea Nacional Catalana.


Författare: Angela Leucci.

Una bionda detective argentina, un caffè letterario, lo strano omicidio di un pusher. Sono solo alcuni degli elementi di “Café des Artistes”, romanzo breve che apre il ricco scenario ai personaggi racchiusi in questa raccolta. Una galleria di suggestioni, in cui il folle Michele Lamorte scolpisce nella pietra l’immagine della moglie morta e il motto “Beati quelli che non hanno storia”, un’insegnante costruisce dentro di sé l’aberrazione per i lunedì, due gemelle uccidono per essere felici e due gemelli si danno all’incesto per liberare il mondo dal male. Come nei Menecmi plautini o nei film di Peter Greenway, anche le immagini simmetriche nascondono storie inenarrabili, tutte da leggere.

Borràs també ha anat documentant el procés independentista i la vida parlamentària. El juliol de 2018 fou agredit a cops de puny al carrer dels Capellans del barri Gòtic de Barcelona per un home que s’identificava com a policia i que va cridar “Viva España, viva Franco” Més endavant es va saber que el presumpte agressor és un inspector de la brigada d’informació de la policia espanyola. A la Sala Qüestió d’Art de Barcelona. INVERART a la ciutat de Milà, Itàlia. Exposició individual al Cafè Literari Artemísia de Barcelona.

2009: Mercat d’Art Jove de Sant Boi. Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. 2010: I el futur com pinta? ATTAC Catalunya a la ciutat de Barcelona. Exposició individual al Centre Cívic Parc Sandaru de Barcelona. 2011: Mercat d’Art Jove de Sant Boi. 2012-2014: Exposició individual de fotografies: Warcelona, una història de violència.

Itinerant per tots els Països Catalans. 2014-2015: Art veu i vot, artistes pel dret a decidir. 2015: La Guspira, exposició fotogràfica sobre Can Vies. Vis a Vis, 155 fotos per la llibertat a Perpinyà. La Fundació Comissió de la Dignitat lliura el Premi Dignitat 2016 va premiar a Jordi Borràs per “per la “valent tasca com a documentalista gràfic i fotoperiodista compromès”, així com pels seus llibres i reportatges sobre els moviments d’ultradreta a Catalunya, i la publicació de títols com Desmuntant Societat Civil Catalana o Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’Espanyolisme a Catalunya”.

Els mitjans no silencien la protesta, la condemnen”, Jordi Borràs. Articles de Jordi Borràs a Nació Digital. Espècies Protegides – Entrevista a Jordi Borràs. Entrevista a Xavier Vinader, periodista i Jordi Borras, fotoperiodista, sobre els grups d’extrema dreta.

Qui hi ha darrere els grups radicals d’ultradreta espanyolistes? TV3, Televisió de Catalunya, 05-11-2014 . El fotoperiodista Jordi Borràs denuncia amenaces de grups d’ultradreta. El Periodico de Catalunya, 18-10-2013 . El fotoperiodista Jordi Borràs denuncia amenaces de mort de grups feixistes. El fotògraf Jordi Borràs, amenaçat de mort per la ultradreta.

El Periódico de Catalunya, 18-10-2013 . Entrevista de ràdio al programa La Tribu de Catalunya Ràdio, 05-12-2014. Jordi Borràs: “L’unionisme sap que té infiltrats d’extrema dreta però ho amaga”. Jordi Borràs presenta dimecres el seu últim llibre: Plus Ultra. Presentació del llibre Plus Ultra a Berlin.